Aanmelden nieuwe leerling

Aanmelden en inschrijven

Wanneer u uw kind bij onze school heeft aangemeld, wordt het onder voorbehoud ingeschreven. Zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk eind april van het schooljaar waarvoor u uw kind heeft aangemeld, wordt u schriftelijk meegedeeld of uw kind is toegelaten op onze school en dan volgt de definitieve inschrijving.

Wanneer uw kind vier jaar is geworden, mag het naar de basisschool. Voor die tijd mag uw kind op een aantal afgesproken momenten komen om alvast te wennen. U krijgt van de leerkracht van uw kind ongeveer twee maanden voor de vierde verjaardag een berichtje.

Ook ontvangt u ongeveer 2 maanden voordat uw kind 4 jaar wordt een uitnodiging voor een intakegesprek op onze school.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de directie.

Open ochtenden

Dit schooljaar zijn er twee open inloop-ochtenden voor nieuwe ouders. Tijdens deze ochtenden kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur binnenlopen met of zonder uw kind om in de school en tijdens de lessen te kijken, vragen te stellen en de sfeer op de Regenboog te proeven!

De open ochtenden voor dit schooljaar worden later bekend gemaakt.

Mocht het op een van deze dagen niet mogelijk zijn voor u, schroom dan niet om te bellen en een andere afspraak te maken. Wij leiden u met plezier rond op onze school!