Cultuur

De Regenboog heeft 3 jaar meegedaan  met "Scholen in talenten", onder leiding van Kunst Centraal en daarna in het tussenjaar is het accent gelegd op muziek.

Dit schooljaar sluiten we het laatste 3-jarig traject met Kunst Centraal: " Kunst in het hart van het onderwijs" af. Dit laatste jaar ligt het accent op de dramales.

De inzet is het vergroten van het creatief vermogen van kinderen en leerkrachten. Landschap Erfgoed Utrecht en Kunst Centraal hebben een verdiepingsprogramma ontwikkelt wat een aanvulling is op de kennismaking binnen het Kunst- en Cultuurmenu

Regelmatig wordt er gewerkt met ateliers, waarin alle leerlingen leuke dingen gaan maken.

Leuk om te weten....

Het aanbieden van kunst geeft leerlingen een kijkje in de wereld voorbij het schoolhek en helpt zo bij de ontwikkeling van een persoonlijkheid.